Descriere
Căpăceala este practic capacul de la fagure, cu care albinele „sigilează” mierea depusă în fiecare celulă a stupului.
Aceasta conţine miere, ceară, propolis, enzime şi antibiotice naturale. Pentru a beneficia de beneficiile sale este suficient să sugeţi mierea de pe căpăcel, iar mai apoi să mestecaţi ceara care-l compune.
In urma studiilor făcute, specialiștii au identificat 400 de principii active şi 45 de substanţe naturale cu rol de antibiotic.
Este folosita pentru tratamentul rănilor şi al plăgilor, cu rezultate foarte bune. De asemenea, se folosește în tratarea laringite, astmului, stomatitei și paradontozei. Este cunoscută şi ca un bun pansament gastric.
De asemenea, căpăceala este utilizată şi în tratamentul astmului, dar şi în cazul problemelor la ficat. Cei care au probleme cu aparatul respirator pot încerca cu încredere căpăceală, întrucât aceasta are efect de lubrifiere a vaselor de sânge.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.